keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Kesää odotellessa



La  LEPO
Su 40km pyörälenkki, ilta kevyt kuntopiiri 
Ma 60min vesijuoksua+10min uintia, ilta 7km kävelylenkki
Ti 45min vesijuoksua+15min uintia, ilta kävelylenkki
Ke pyöräilyä

Sunnuntaina pyöräilimme Hannen sekä Jounin ja Pauliinan kanssa saman lenkin mitä Hannen kanssa torstaina. Tällä kertaa vastakkaiseen suuntaan ja oikotie Leppävedeltä Palokkaankin löytyi. Jatkoimme matkaa sieltä Puuppolaan, minkä kohdalla tuli jo kevyesti lunta. Parin tunnin ulkoilun jälkeen oli hyvä olo loppupäivän. Illalla lompsuttelin metsässä kevyen kävelylenkin sillä aikaa kun Hanne puuhasteli Heraldan kanssa.

Edellispäivänä lauantaina olimme harjoitusraveissa Killerillä, missä hevosen piti juosta 1.30/km vauhtia normaali 2100m. Vauhti oli kuitenkin pikkasen liian hiljaista, mutta hyvän treenin Heralda kuitenkin sai. Seuraavaksi tavoitteena on katsastaa kevään kisoja ja juoksuttaa heppa kisakuntoon. Se tapahtuu käyttämällä usein lenkillä sekä ns. hiittaamalla kovempia pätkiä. Keli Killerillä meni aika heikoksi, kun lunta alkoi satelemaan ja lämpötila tippui lähelle nollaa. Se ei kuitenkaan menoa haitannut ja Heralda sai treeninsä tehtyä. Mulle tuli lepopäivä.

Maanantaina olin aamusta vesijuoksuta tekemässä samoin kuin tiistaina. Kävin toiselta lääkäriltä kysymässä vahvistusta, kuinka monta viikkoa mun kannattaisi olla juoksematta. Sain tiedon, että gradus III vie sen 5-6 viikkoa ainakin eikä 4 viikon jälkeen kannata alkaa vielä intoilla. Pikkasen tuli siis lunta tupaan asiassa, mutta parempi pelata varman päälle ja hoitaa vammat kuntoon.

Tänään on viimeine graduseminaari, minkä jälkeen voin palauttaa oman työni. Valmistuminen häämöttää sen jälkeen kun kaikki kurssit on suoritettuna. Toivottavasti vielä tämän kuun aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti