lauantai 26. huhtikuuta 2014

Kesäloma alkoi

Ti aamu 8km, ilta 10km 43 minuuttiin +hieronta
Ke aamuluento+ vesijuoksua 45min+500m uintia, illalla 50min juoksua Leppälahdessa
To Pilates, juoksulounas, illalla juoksua tunti (13km ka 4.18/km) Halssilan pururadalla
Pe vesijuoksua tunti+300m uintia
La vesijuoksua 45min+500m uintia+ Killerin eliittiravit (6tuntia)
Su vesijuoksua 45min+30min uintia+ Pentin pinkaisun katselua

Eilinen magneettikuvassa käynti paljasti varsinaisen pommin. Nivusen oireilua on pidemmän aikaa aiheuttanut murtuman alku reisiluun yläosassa. Se on luokaltaan III asteikon ollessa 1-5. Murtumalinjaa ei vielä ollut havaittavissa. Muuten pitäisi varmaan kävelykepeillä köpotellä. Heti kuvauksen jälkeen hoitaja ilmoitti reisiluussa olevan jotain valkoista. Pari tuntia siitä sai kuvat DVD:llä sekä lääkärinlausunnon. Kiikutin sen lääkärille luetavaksi, joka määräsi neljä viikon juoksutaon. Sen jälkeen otetaan röntgen tilanteen kontrolloimiseksi ja mahdollisesti silloin saan jälleen juoksuluvan. Juoksutuntuman ylläpitämiseksi saan tehdä pari 20min lenkkiä viikossa.

Viikko on muuten kulunut mukavasti. Kevätaurinko on paistellut ja luonto alkaa vihertää. Olo on ollut kaikin puolin virkeä ja jotenkin sitä oli valmistautunut pidempään juoksutaukoon. Hyvä, että asia selvisi ja kävin magneettikuvassa. Muuten arvuuttelu olisi kestänyt pidempään ja vamma olisi vain pahentunut.

Tulevalle kuukaudelle on fiiliksen mukaan vesijuoksua, pyöräilyä voimaharjoittelua. Saan tehdä salilla kyykkyäkin, mutta toi rautojen kolistelu ei ole oikein mun juttu. Mieluummin haen yläkroppaan jerkkua esimerkiksi uimalla. Mieleen tulee vuosi 2009, jolloin kantaluun rasitusmurtuman aikaan pyöräilin paljon ja nousukuntoisena juoksin hyvin Finlandia maratonilla.

Kesäksi ohjelmassa on heppailua, lomailua ja tavoitteena on saada maisterin tutkinto sosiaalityöstä vielä tämään kevään aikana. 


3 kommenttia:

  1. Huono tsägä, mutta tätähän tämä välillä on. Nyt et voi kiirehtimällä kuin pilata asioita, joten korvaavia peliin ja maltilla taas loppukaudesta mukaan meininkeihin. Sinun pohjakuntosi kyllä kestää tuollaisen tauon.

    AS

    VastaaPoista
  2. Nyt sitten koettelee todellista kestävyyttä ja luonnetta. Tsemppiä Miika!!

    VastaaPoista
  3. Kiitos tsemppauksesta. Yksi viikko juoksutaukoa takana. :)

    VastaaPoista