tiistai 20. toukokuuta 2014

Huh hellettä!

Su 80km kevyttä ka 26.4km/h, ip kävelyä ja retkipäivä
Ma aamu 60min vesijuoksua, ip 6km kävellen kaupassa
Ti 1km= 27min uintia+30min vesijuoksua, ip taloyhtiön talkoot

Viime lauantaina oman opiskelun ja aamutreenin jälkeen oli ohjelmassa Jääskelän kirmaisu Vaajakoskella. Siellä järjestettiin pieni, mutta lämminhenkinen tapahtuma Pentti Virmalaisen ansiosta. Hanne juoksi siellä voittoon naisten hölkkäsarjassa. Itelläkn pikkasen poltteli lähteä juoksemaan, mutta sain vielä hillittyä itseni. Keli oli todella lämmin ja kesäinen kuten alkuviikosta muutenkin.

Sunnuntaina hyppäsin pyörän selkään ja kiersin Toivakan ja Lievestuoreen kautta takaisin Jyväskylään. Paluumatkalla törmäsin Jypsin pyöräilijöihin, jotka kovasti yrittivät houkutella seuraan. Lupasin harkita asiaa, mutta totesin samalla juoksutaon päättyvän piakkoin. Hyvä ulkoilulenkki kuitenkin ja hyvä mieli. Iltapäivästä kävimme Hannen kanssa maaseutuajelulla. Tutustuimme Mustanvuoren ulkoilualueeseen, joka on perustettu entisen lipeälammen varrelle. Lievestuoreella oli aikoinaan sellutehdas, joka laski jätteensä lampeen. Irwin teki asiasta laulun "Lievestuoreen Liisa". Nykyään kylän raitti on hiljainen, mutta kaupasta löytyi vielä jäätelöä ja jaffaa janoiselle. Jatkoimme kesäpäivää huviajelulla pieniä teitä pitkin ja päädyimme Laukaan satamaan.

Eilen oli kiireinen päivä, kun piti ehtiä käydä vesijuoksemassa sekä palauttaa pro gradu ennen vuoden viimeisiä luentoja. Sain myös täytettyä lomakkeen, jolla tutkintoa anotaan. Valmistumispäivä lienee 12.6. Opiskelut alkaa siis olla tältä erää paketissa, joskaan laakereille ei auta jäädä lepäilemään. Työnhaku jatkuu aktiivisena ja aina siihen asti voin tehdä tulkkauksia sekä lukea pari tenttikirjaa ekstrana.

Professori Mikko Mäntysaaren blogi ja ajankohtaista keskustelua uudesta sosiaalihuoltolaista. Aihe on ajankohtainen ainakin oman työuran kannalta. Ei niinkään juoksu-uran. :)

Kuvia Jääskelän kirmaisusta. Löytyy myös sivun oikeasta ylälaidasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti