maanantai 28. lokakuuta 2013

Kevättä odotellessa



Kankaanpään jälkeen maanantaina reippailtiin jo ihan kunnolla. Maa oli jäässä ja päätimme siirtää Harjun harjoituksen Hippoksen mailille. Mukaan reeniin lyöttäytyi myös Jari, jota saimme kiusata oikein olan takaa. Hyvin mies sitkutteli mukana aluksi kierroksen ja myöhemmin kilometrin kerrallaan. Vauhti oli 3.45-3.55 tuntumassa niin että juttelu ei katkennut missään vaiheessa. Sykkeet pompotteli mulla 155-160 tuntumassa ja yhteensä 1,6km kierroksia tuli 8 kappaletta. Tämän jälkeen siirryimme hallin puolelle, missä teimma pakara- ja polvennostojuoksua sekä 5x100m reippaasti. Verryttelyt olivat 3+3km.

Tiistaina olimme Jaakon kanssa punttisalilla rautaa kiskomassa. Juoksin 3km Hippokselle verikokeeseen, missä selvisi hemoglobiinin olevan ihan kohtalainen 146. Tämän jälkeen vasta söin energiapatukan ja siirryin AaltoAlvariin. Painoja tankoon siirtyi jo ihan miehekkäästi ja ohjelmassa oli selkiä/vatsoja, penkille hyppyä, kyykkyä, askelkyykkyä, takareisiä ja penkkiä. Loppuverkkana hölkkäilin kirkastuneessa aamussa 3km takaisin kämpille. Illalla juoksin vain 10km lenkin kuten reeniohjelmassa luki. Tätä ennen olin tehnyt taloyhtiön talkoissa kaksi tuntia haravointia ja puskien raivausta. Varsin hyvää hyötyliikuntaa ja koko kroppa tuntui tykkäävän puuhastelusta.

Keskiviikkona en mennyt aamulenkille vaan päätin juosta illemmalla pitempään. Hanne lähti pyörällä mukaan kun pimeässä syysilmassa juoksin 21km+3x100m Palokan kautta. Olo oli varsin väsynyt, sillä alla oli graduseminaari ja muuta ohjelmaa. Torstaille ei aamulenkkiä oltu merkattu, mutta juoksin sen aikataulu kun antoi periksi. Sitä ennen olin huhkinut tunnin pilateksessa ja kroppa tuntui hyvin herätellyltä sen jälkeen. Koska mulla oli jälleen iltaluentoja menimme juoksemaan portaita jo klo 14. Päivä oli siis omistettu urheilulle luentoja lukuunottamatta. Ehdimme tosin käydä uuden K-supermarketin avajaisissa Lutakossa ja ihmetella maailman menoa. Verkka Harjulle oli 3km. Sen jälkeen 6xpakara/polvennostojuoksua+ 5xkymppiloikkaa+ 4x4 porrasjuoksua ihan totisella meiningillä +2x10x100m rullauksia pikkasen väsyneillä jaloilla sekä 3x5 syväkyykkyhyppyä ja 3km kämpille verrytellen. Tämä jälkeen siis pikaisesti leipää ja jugurttia naamaan sekä illaksi luennolle istumaan.

Perjantaina kyllä tuntui jäsenissä, että jotain tuli edellispäivänä tehtyä. Lauantaille olin luvannut mennä Kihun mattotestiin Mybody messuille. Siksi keventelin numeroin 10 aamulla ja 10 illalla muutamilla vedoilla ja venyttelyllä höystettynä. Itse mattotesti oli 2min juoksua vauhdeilla 12/13/14/15/16/17/18 km/h. Verikokeita ei tällä kertaa otettu, mutta hengityskaasuja kylläkin. Palkinnoksi demoilusta sain mattotestin ja verikokeen sitten kun niille tarvetta ilmenee. Verryttelyjä tuli 4+4 km ja iltapäivästä ulkoilimme 1.20 Vaajakoskelle pyöräillen hiihtolatuja pitkin ja pyöräteitä takaisin. Vettä sateli koko loppupäivän ja vaellus Kanavuorelle jäi sen vuoksi tekemättä. Hyvää ulkoilua kuitenkin ja hyvä olo ulkona liikkumisesta tuli.

Eilen 25km Teron, Jussin ja Denniksen kanssa Laajavuoren takamaastoissa. Hienoa oli juosta hiekkateitä ja juttua riitti poikien kanssa. Muutenkin tänä syksynä on ollut hyvä meininki päällä juoksijoiden kesken. Facebookkiin perustettu ryhmä kerää porukkaa treeneihin, mistä esimerkkinä tämän päivän reippailu Harjulla. Mukana oli kolme vaihtaria, triatlonisti, yksi pariskunta ja vanha mun lisäksi. Reeni oli 3km+8x1,6km+5x100m+2km=19km sen lisäksi että aamulla olin juossut 9km+3x100m vesisateessa.


3 kommenttia:

  1. et kai herran jestas syö pelkkää leipää ja jugurttia treenin jälkeen?! :O ei ihme että olet noin laiha jos syöt niukasti..

    VastaaPoista
  2. Sen verran ehti syömään kun oli vartti aikaa luentoon. Mukaan otin banaanin, omenan sekä powerbarin proteiinipatukan. Illalla kello 20 oli lämmin ateria ja muistaakseni lohikiusausta. Kyllä syön eikä tuloksia tehdä pelkästään laihalla kropalla!

    VastaaPoista
  3. Onnea,Onnea!Tervetuloa sukuun Hanne!

    VastaaPoista