maanantai 17. helmikuuta 2014

Flunssaa ja lepoa



Torstai aamun pilateksen ja tunnin aamulenkin jälkeen tunsin itseni normaalia väsyneemmäksi ja päätin huilata loppupäivän. Ajatuksissa oli passata ajoissa ja pystyä juoksemaan lauantain testijuoksussa Kuokkalassa. Hyvä että en lähtenyt parin kympin kiihtyvää reipasta juoksemaan Jaakon juoksumatolle, sillä edessä olisi ollut melkoiset koomailut. Illan mittaan tunsin, että flunssa on tulossa ja lepoa saattaa olla tiedossa useamman päivän.

Perjantaina olo ei ollut sen kummoisempi ja lämpöä saattoi olla hieman. Kävimme kävellen Hannen kanssa kaupassa ja sekin tuntui urheilusuoritukselta. Lauantaina oli vähintään samanlainen, enkä käynyt edes ulkona. En muista koska viimeksi olisin ollut sisällä koko päivän. Sen kyllä tietää, että pikkasen on tukkoinen olo ja alaselkä menee jumiin sohvalla maatessa.

Sotsin olympialaisia katsellessa koko viikonloppu siis meni eikä sunnuntaina voinut kuvitallakaan mitään tekevänsä. Hanne kävi Tampereella ottamassa ykköstilan raveissa ja meikä istuskeli sisällä. Illalla iski vielä kunnon 39.1 asteen kuumeen. Sanomattakin oli selvää, että vielä menee jonkun aikaa ennen kuin pääsee ottamaan juoksuaskeleita.

Tänään maantantaina myös Hanne tuli kipeäksi. Onneksi on siis kaksi kämpillä ja saa vietettyä laatuaikaa. Tammikuun Etiopian leirin aikaan se jäi vähiin ja täytyy ottaa sitä nyt takaisin. Maratonin kannalta mitään ei olla vielä menetetty ja eilen itse asiassa printtasin Rotterdamin maratonreitin kartan sekä maksoin majoituksesta osuuteni. Reeniaikaa on vielä hyvin jäljellä ja hyvän nousukunnon saa varmasti aikaiseksi. Positiivista sairastelussa on se, että jalat saavat ainakin lepoa ja hiukan tukkoiselta tuntunut kroppa lepoa. Etiopian jälkeen kroppa kun oli pikkasen väsynyt ja esimerkiksi jalkapohjan lihakset kipeinä. Korkealla olon hyötyä ei saa näytettyä siis vielä ja enemmän olisi harmittanut, jos tarkoitus olisi ollut juosta ensi viikonlopun SM-halleissa Rovaniemellä.

Näillä mennään ja Hannen leipomia mokkapaljoja syödessä hoidetaan kroppaa juoksukuntoon!

To Pilates+1h aamulenkki
Pe LEPO
La LEPO
Su LEPO
Ma LEPO
Ti LEPO
Ke LEPO
To 6km
Pe 6km
La ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti