maanantai 16. kesäkuuta 2008

On se mielenkiintoista. Vaikka itse juoksee keskinkertaisesti jää jäljelle hyvät fiilikset. Näin voi käydä viestijuoksussa. Oman osuuteni alkuosan juoksin liian kovaa ja loppuosan liian hiljaa. Siinä analyysi lyhykäisyydessään. Onneksi muut pojat juoksivat hyvin ja ykköstykkimme Hena ei pettänyt tälläkään kertaa, vaan tuulispään lailla kiidätti JKU:n värejä pronssimitalin arvoisesti. Hyvää työtä pojat! Kallekin sai ekan mitskunsa.

Viime viikonloppu kokonaisuudessaan oli erittäin rentouttava. Käynti kotona ja Karviassa pyörähtäminen latasi akkuja juuri sopivasti. Kyllä se niin on, että kesällä pitäisi olla ulkona ja luonnossa mahdollisimman paljon. Se on hyvää vastapainoa kaikelle muulle häsäämiselle. Itsekään ei juuri mitään muuta tee kuin juokse ja silti on jatkuva ressi päällä. Kesäkuun jälkeen tilanne onneksi helpottaa, kun kilpailuruljanssi järjestelypuolella on ohitse. Silloin voi taas keskittya olennaiseen eli omiin kisoihin. Ensi keskiviikkona olisi jälleen uusi sirkus käynnissä eli nuorten eliittikisat maineikkaalla Harjun stadionilla. Urheilijoita on tulossa vajaa 400 ja tapahtuma televisoidaan. Toivotaan hyviä kisoja etenkin kestomatkoille.

Elinen viestivääntö veti jalat aivan hapoille, mikä tietää hyvää perjantain kolmosta ajatellen. Katsotaan montako kilometriä mies tällä kertaa kestää. Hulluttelemaan en kuitenkaan lähde.

2 kommenttia:

  1. Onnittelut pronssista! Kauhulla katselin tv:stä kanttaamista, mutta lopussa kyllä venyttiin hienosti. Mitaliputkea ei saa nyt katkaista. Hopeakin oli jo puoliksi kaulassa, mutta JKU:n kestoviestiarkkivastus TuUl pääsi tällä kertaa yllättämään.

    VastaaPoista
  2. Joo ensi vuonna taistellaan jo paremmista sijoituksista. Katsotaan ketä jätkiä silloin joukkueessa juoksee. Hena on onneksi luvannut olla JKU:n miehiä tulevaisuudessakin.

    VastaaPoista