perjantai 27. kesäkuuta 2008

Ei näytä innokkaita matkalle lähtijöitä löytyvän. Ok. Jatketaan treenejä. Tiistai aamulla kävin hierojalla ja illalla erehdyin lenkille. Ei ehkä kannattais, sillä se vetää paikkoja myös jumiin. Parasta olisi vain huilia, mutta kuka malttaa? Keskiviikkona oli vielä lenkkeilyä ja Torstaina eli eilen iskettiin tonneja. Stressipäivän päälle huonolla tuntumalla juostut 4x1000m olivat vähintään kohtuullisia. Lisäksi menoa haittasi voimakas takasuoran vastatuuli. Vasta loppureenista alkoi juoksu kulkea. Olen huomannut, että pieni laiskottelu ennen treeniä on paikallaan ja mielellään vielä niin että voi jalat heittää kattoon vähäksi aikaa.

Viime viikko on mennyt pitkälti tulkatessa, treenatessa ja ennenkaikkea stressatessa moniotteluiden eurooppa cupin kanssa. Vastuuta on lykätty meikäläiselle enemmän kuin laki sallii ja kilttinä miehenä pyrin siitä selviämään kunnialla. Tänäänkin tuli vedettyä ensimmäinen pressitilaisuus. Heinäkuulla on onneksi sitten aikaa panostaa palautumispuoleenkin. Heti Turun vitosen jälkeen vain iskee nakki hippokisoihin. Lapsia on tulossa se viisisataa ja arvatkaa kuka naputtelee kaikki ilmoittautumiset koneelle. Sarjoja on seitsemän ja lajivalinoitoina pallonheitto/turbokeihäs, 60m juoksu ja pituus. Varsinaista liikunnan riemua!

5 kommenttia:

  1. Hieronnan jälkeen pitää antaa jalkojen palautua, ei lenkille vaikka kuinka tekis mieli, muuten hieronnasta ei ole todellistä hyötyä.

    VastaaPoista
  2. Miika sä oot "hieman" tylsä näissä jutuissa. Kerro välillä kuinka ryyppäät ja saat kahta naista yhtä aikaa ;)

    VastaaPoista
  3. Hitto meni toi edellinen nikki väärin ku oon niin päissäni, sori!!!

    VastaaPoista
  4. Hyvä että pojat osaa tuon palautuspuolen! Meikäläinen yrittää kuitenkin harrastaa vielä urheilua kilpailumielessa. sori..

    VastaaPoista
  5. Tsemppiä vitosen kisaan jos olet lähdössä Turkuun.

    VastaaPoista